کروه وکلای آریا دادیار

مشاوره حقوقی در زمینه وکیل اداره و دیوان و کیفری و خانواده

کروه وکلای آریا دادیار

مشاوره حقوقی در زمینه وکیل اداره و دیوان و کیفری و خانواده

حضانت دائمی فرزند

یکی از مهمترین مسائلی در خصوص طلاق زن و مرد ممکن است  مطرح  شود این است که حضانت فرزند به عهده چه کسی است؟

 اهمیت این امر یعنی لزوم حمایت از کودکان برای جلوگیری از آسیب رسیدن به آنها سبب شده است که قوانین در جهت حضانت فرزندان و حق ملاقات با فرزندان  تصویب شود.

 گاهی زوجین این سوال را مطرح میکنند که آیا میتوان حضانت فرزند را به طور دائمی گرفت؟ یا اصلا حضانت دائمی فرزند چیست؟ و در صورت امکان چگونه امکان پذیر است؟

 حضانت فرزند طبق قانون مدنی عبارتند از حمایت جسمی عاطفی از فرزندان واضح است که این مساله در روابط زوجین که دا رای فرزند هستند خیلی مهم می باشد که در قانون مدنی و رویه قضایی دادگاه شامل احکامی در خصوص حضانت فرزندان قبل از طلاق والدین ، حضانت بچه بعد از طلاق و حتی حضانت در صورت فوت والدین است .

حضانت  فرزندان همانطور که گفتیم حضانت فرزند تا رسیدن به سن بلوغ در دختران نه  سال تمام قمری و در پسران ۱۵ سال تمام قمری تعیین تکلیف شده بعد از آن خود  فرزند  قادر است که انتخاب کند.

 چراکه از سن حضانت خارج شده است. اما برخی این سوال را مطرح می کنند که ایا حضانت دائمی فرزند امکان پذیر است.

بنابراین پدر و مادر کودک به ویژه طلاق توافقی می توانند بر سر این موضوع به تفاهم برسند که حضانت دائمی با یکی از انان باشد مثلا خانم با بخشیدن مهریه اقدام به این امر کند برای ملاحظه حضانت کودک باید شرایط او را مد نظر داشت در صورتی که شخصی حضانت دائمی فرزند را با توافق دیگری گرفته باشد و مصلحت طفل به هر دلیل تامین نشود طرف دیگر می تواند به دادگاه خانواده مراجعه کرده و با ارائه دلیل قانونی از او سلب حضانت کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد